2 Eylül 2018 Pazar

Neden İdam Cezası?

Kadınların çantalarında biber gazıyla yaşamak zorunda olduğu, sokağa çıkarken tedirgin olduğu bir toplumdansa tecavüze meyleden insanların mezartaşlarının olmadığı ve ahlaksız insanların tedirgin yaşadığı bir toplum istiyorum çünkü.


Fotoğraf Hindustan Times E-Gazetesinden alıntıdır.

Cinayet için bile değil, ama ırza tecavüz ve ihanet-i vataniye suçları için idamı desteklerim, zira bu iki suç idamla cezalandırılsaydı; ne 27 kişinin tecavüzüne uğrayan kız çocuklarını günübirlik haber olarak okuyup geçerdik, ne bunu örtbas etmeye cüret eden siyasetçilerimiz olurdu. Ne gazetecilik süsü verilmiş ajanlarımız ve içimizi oyan beşinci kol faaliyetleri bu kadar cüretkar ve yüzsüz olabilirdi, ne de bunu istismar edecek siyasetçiler bu kadar pişkin olabilirdi.


Lessie Bize Bir Şey Anlatmaya Çalışıyor...

El Emeği Göz Nuru

Markette kasanın berisindeki prezervatiflerin yanında biber gazı satılıyor. Bir düşün bakalım şimdi, acaba kapitalizm sana ne anlatmaya çalışıyor? Öldürmek isteyene silah satacaksın, öldürülmek istenene zırh. Ölüye mezar, geride kalanlara mendil... Biz bu ülkede ticari maksatla mı yaşıyoruz? bir şeyler alıp bir şeyler satmak ve bir şeyler alıp satmayı kolaylaştırmak için mi ülke kurmuşuz? Tecavüz suçlusunun cezasını paraya çevirdiğinizde tecavüz mağdurunu nasıl bir konuma yerleştirmiş oluyorsunuz? Fahişeden hallice... Vatana ihanet suçlusunun cezasında indirim yaparken neyi ödüllendiriyorsunuz, neyi teşvik ediyorsunuz? Vatanınızı ihanet edilemez bir Sultan yapmıyorsunuz, acaba ne yapıyorsunuz? Üzülüyorum bu insanlara, çünkü Bilmiyorlar. Bilselerdi, yapmazlardı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder